Mediació

Bioscopi

Tallers d’animació documental per a la creació d’una pel·lícula col·lectiva

Criatures imaginàries

Crea i anima les teves pròpies criatures imaginàries

Com serien els éssers microscòpics, mitjans i gegants, capaços de viure al planeta Terra o en condicions extremes com les del planeta Mart?

Bioscopi: Criatures imaginàries proposa tres exercicis d’animació en l’àmbit de la zoologia especulativa: creareu i animareu éssers inventats prenent com a punt de partida algunes nocions bàsiques sobre biologia i evolució. Ho fareu fent servir la imaginació i tècniques cinematogràfiques com l’stop-motion o bé la intel·ligència artificial. Amb totes les espècies que us inventeu i ens feu arribar, formarem un gran atles d’éssers imaginaris.

Éssers microscòpics

Sabies que les aigües dels nostres mars i llacs estan plenes de bacteris diminuts que desenvolupen funcions molt importants? Crea el teu ésser microscòpic capaç de viure en un medi aquós.

+ 6 anys
Sol o amb petits grups col·laboratius

Pas a pas

Éssers complementaris

Al món viu tot està connectat per una gran xarxa de relacions entre espècies. Crea i anima una cadena d’éssers vius que es relacionin entre ells.

+ 12 anys
Sol o amb petits grups col·laboratius

Pas a pas

Éssers que evolucionen i coevolucionen

Els éssers vius han anat canviant i evolucionant al llarg dels anys per adaptar-se al medi. Crea el teu propi ésser i fes-lo evolucionar per tal d’assegurar-ne la supervivència.

+ 12 anys
Sol o amb petits grups col·laboratius

Pas a pas

Tornar a dalt